Afspraak maken

Een afspraak maken kan op 2 manieren

Kijk op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Daar is te zien of een afspraak noodzakelijk is. Daarna kunt u een afspraak inplannen. Indien u dezelfde dag nog een afspraak wilt, dient u in de ochtend te bellen.

De afspraak die u maakt is voor 1 klacht, mocht u meerdere klachten willen bespreken, dient u een dubbele afspraak te maken. De arts heeft 10 min tijd voor de afspraak en daarna nog 5 min voor de administratie te verwerken nodig.

Wij willen uw hulp vragen. Als u een afspraak maakt via deze website of via de Uw Zorg Online app, wilt u dan ook de digitale vragenlijst invullen? Het invullen duurt een paar minuten en het helpt ons om u betere zorg te geven.

Wat is de digitale vragenlijst?

Dit is een lijst met vragen over hoe u zich voelt. Het is makkelijk om in te vullen en zo weten wij alvast wat uw klachten zijn voordat uw afspraak start. Hierdoor kunnen we u beter en sneller helpen tijdens uw afspraak.

 Waarom is het invullen van de vragenlijst belangrijk?

  1. Betere zorg: wij weten al vóór uw afspraak wat er aan de hand is;
  2. Snellere hulp: een goede voorbereiding betekent dat we sneller tot de kern van uw probleem kunnen komen.
  3. Meer tijd voor u: als iedereen de vragenlijst invult, loopt het spreekuur minder snel uit en wordt iedereen op tijd geholpen.

1. Via Uw Zorg Online

Inloggen  Meer informatie

2. Telefonisch

Praktijk Van Rozendaal: 0413 - 262 367

Praktijk De Boer: 0413 - 262 750

Praktijk Israel & Van Veen: 0413 - 271 251