Klachtenregeling

Wij proberen een bezoek aan onze huisartsenpraktijk of behandeling bij de huisarts zo prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat er een minder fijne ervaring is. Laat dit weten, dan zoeken we samen naar een verbetering of oplossing.

Naar het klachtenformulier

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. U kunt hiervoor een klachtenformulier invullen die u bij de balie kunt krijgen, of via deze website invullen.

Wij zullen na ontvangst van dit formulier contact met u opnemen om de klacht inhoudelijk te bespreken.

Klacht indienen

Komt u er met ons niet uit? De klacht kan worden besproken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris van de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). De klachtenfunctionaris kan proberen bij de klacht te bemiddelen, kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat aan de klachtenfunctionaris wordt verteld, is vertrouwelijk. Gebruik het klachtenformulier op de website van SKGE of bel naar 088 - 0229100.

Geschillencommissie

Als u met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris er niet uitkomt, kan een uitspraak over de klacht worden gevraagd bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Naar skge.nl  Bekijk de folder

Klachtenformulier

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.